KAM DA SE POJDE
Donosimo vam prijedloge i ideje gdje možete provesti vikend.


KAM DA SE POJDE
Autor: Subotom u 10.00 sati.

Hrvatska je jedna od najljepših zemalja na svijetu. Poznata je ne samo po prirodnim ljepotama, već i po toplim i gostoljubivim ljudima koji u njoj žive. Jedinstvena je i po tome što se na tako malom prostoru smjestilo čak osam nacionalnih parkova i dvadeset parkova prirode. No, u Hrvatskoj domaći i strani gosti mogu gotovo u svakom mjestu, gradu i selu pronaći neku zanimljivu priču, povijesnu atrakciju, neotkriveni turistički dragulj… 

Stoga, kako bismo ljepote naše domovine približili i otkrili svima na Radio Nacionalu pokrenuli tematsku emisiju Kam da se pojde u kojoj svake subote donosimo slušateljima prijedloge i ideje gdje mogu provesti vikend, koji muzej ima novu izložbu, gdje bi trebalo kušati nove delicije i probrana vina te koje nove atrakcije mogu otkriti i doživjeti od Iloka do Međimurja preko Like do Lastova. 

S terena se javljaju naši sugovornici koji progovaraju o kulturnim, povijesnim, etno i gastro događanjima. Emisija Kam da se pojde na Radio Nacionalu vas subotom od 9.00 do 11.00 informira o mjestima i aktualnim događanjima koja morate posjetiti i gdje možete odmoriti dušu i tijelo.


Copyright © 2022 Nacional
Developed by: RedCode